Museum Lolland-Falster

Museum Lolland-Falster har fire forskellige udstillingssteder fordelt på Lolland og Falster og står desuden for de omfatttende arkæologiske udgravninger forud for etableringen af den faste forbindelse over Femern Bælt.

 

Se mere om Falsters Minder med Den gamle Købmandshandel og Turistinformationen, som er beliggende centralt ved Torvet i Nykøbing F. i Czarens Hus.

 

Se mere om Stiftsmuseet på Banegårdspladsen i Maribo, som er stiftet på baggrund af en donation fra købmand Lauritz Schrøder og med sine over 120 år på bagen er en historie i sig selv.

 

Se mere om Frilandsmuseet i Maribo, landets tredjeældste frilandsmuseum, som med sin smukke beliggenhed i et naturskønt område omgivet af skov i Naturpark Maribosøerne altid er et besøg værd.

 

Se mere om Reventlow-Museet, som sommeren igennem byder publikum indenfor i den smukke hovedbygning på herregården Pederstrup. Her kan historien om den danske statsmand og samfundsreformator C.D.F. Reventlow opleves, ligesom det er muligt at få indblik i indretningen af et herskabshjem på en dansk herregård omkring år 1800.

 

Se mere om anlæggelsen af den faste forbindelse over Femern Bælt, som giver Museum Lolland-Falster en enestående mulighed for nye indsigter, når et stort område ved Rødbyhavn på Lolland undersøges under såvel som over jorden.