09. June 2020
Reventlow Museet

Foto: Mogens Warrer

Romantisk sommeraften på Reventlow-Museet

Torsdage i juni og juli slår Reventlow-Museet dørene op til stemningsfyldte og romantiske sommeraftner, hvor du kan opleve den smukke herregård på en helt ny måde.

 

“På disse aftner hensættes publikum i en helt særlig stemning, hvor jeg vil skabe en fortælling, der giver et indblik i hele familien Reventlows liv. Kærlighed, fest og stemning vil være omdrejningspunkterne for aftenen, der bliver krydret med små og sjove anekdoter fra familiens liv”, fortæller Louise Sebro, museumsinspektør ved Museum Lolland-Falster.

 

Der bliver også mulighed for selv at gå på opdagelse i de smukke rum, hvor der i år er lavet små scenarier, der fortæller om, hvad der blev spist og drukket hos familien Reventlow.

 

“På disse aftner bliver der naturligvis tændt lys i de gamle lysekroner, så vi får sat gæsterne i den helt rette stemning,” afslutter museumsinspektøren, der glæder sig til igen at kunne invitere gæster indenfor i de gamle stuer.

 

Da der er begrænset antal pladser til de romantiske sommeraftner, skal du købe din billet på forhånd. Billetterne til denne uges rundvisning kan bestilles her.

 

De romantiske sommeraftner starter d. 11. juni og fortsætter til og med 27. august.

 

Udover de romantiske sommeraftner, er der naturligvis også mulighed for at besøge Reventlow-Museet på traditionel vis. Her skal du dog også sørge for at købe din billet på forhånd til et bestemt tidsrum. Dette gøres også via Billetexpressen