25. July 2019
Reventlow Museet

Denne aften bliver der rig mulighed for at komme helt tæt på udstillingen og ikke mindst de seks kvinder bag. Foto: Ingrid Riis

Tidens herregårdsliv - en aften på Pederstrup i stearinlysenes skær

Årets særudstilling på Reventlow-Museet Pederstrup, Stilleben på bordet - en moderne fortælling om herregårde, er blevet til gennem et fantastisk samarbejde mellem seks moderne kvinder, der til daglig bor på nogle af Lollands mange herregårde, og Museum Lolland-Falster. De seks kvinder, der bor på godserne Knuthenborg, Kærstrup, Søholt, Søllestedgaard, Frederiksdal og Rudbjerggaard, har hver især har skabt et bord til udstillingen med effekter, som beskriver kvindernes nutidige, travle liv i et samspil med det historiske på godserne.

 

“Denne stemningsfulde aften får man mulighed for at komme helt tæt på særudstillingen og ikke mindst disse seks fantastiske kvinder, når de giver en personlig fortælling om deres borde i udstillingen, og de tanker, der ligger bag den måde, de har udformet dem på”, fortæller Ulla Schaltz, direktør ved Museum Lolland-Falster.

 

Aftenen afsluttes med en koncert med sopran Bibiana Nwobilo og guitarist Jonas Skielbo, som er bosiddende i Wien. De har personligt sammensat denne koncert til aftenens event.

 

Der serveres et glas vin med macaron.

 

Arrangementet er et samarbejde mellem Museum Lolland-Falster og Lys over Lolland. Billetter kan købes her.

 

“Jeg er utrolig glad for, at vi endnu engang kan samarbejde med Lys over Lolland om et arrangement på Reventlow-Museet. Det er en fornøjelse at åbne dørene for disse arrangementer, som altid er med til at kaste lidt ekstra stjernestøv på den gamle herregård”, fortæller Ulla Schaltz afsluttende.

 

Hvornår: 21. august kl. 20-22
Hvor: Reventlow-Museet Pederstrup, Pederstrupvej 124, 4943 Torrig L.
Pris: 130 kr.