15. July 2019
Reventlow Museet

Reventlowparken rummer mange historier, både de faktuelle og de fantastiske.

Historier i det grønne

Reventlowparken er et yndet udflugtssted, som benyttes af mange mennesker. Den gemmer på mange fortællinger fra tidligere tider, og Museum Lolland-Falster vil gerne give disse fortællinger videre til parkens mange besøgende. Derfor inviterer museet til en slentretur i parken, hvor Anne Elmer, museumsformidler ved Museum Lolland-Falster, fortæller både de virkelige historier og de lidt mere fantastiske fortællinger, der er knyttet til parken.

 

“Parken har altid været en integreret del af herregården Pederstrup. Den har i en periode været væsentligt mindre end i dag, fordi arealet blev brugt til driftsbygninger og beboelsesbygninger.  Den fortælling og forvandlingen af parken til det, den er i dag, er en af de mange historier, jeg har klar til turen,” siger Anne Elmer.

 

Arrangementet arrangeret i samarbejde med KULTURLAND. KULTURLAND er et samarbejde mellem Østsjællands Museum, Museum Sydøstdanmark og Museum Lolland-Falster om at skabe flere og bedre kulturtilbud til sårbare medborgere og alle andre, der har lyst til at være med. Vil du vide mere om kulturprojektet KULTURLAND, kan du besøge hjemmesiden www.kulturland.nu eller kontakte: Vibeke Knöchel Christensen, arkæolog og playmaker på kulturprojekt KULTURLAND, på tlf: 52 51 31 88 eller e-mail kulturland@museumlollandfalster.dk

 

Billetter kan købes på billetto.dk eller hos turistinformationerne i Nykøbing F., Maribo og Nakskov. Resterende billetter sælges på dagen.

 

Hvornår: onsdag d. 28. august 2019 fra kl. 14
Hvor: Reventlow-Museet Pederstrup, Pederstrupvej 124, 4943 Torrig L.
Pris: voksne 60 kr., børn gratis