15. March 2019
Reventlow Museet

Reventlow-Museet Pederstrup, foto: Ingrid Riis

Historier i parken

Museum Lolland-Falster og KULTURLAND indbyder til en hyggelig guidet slentretur i Reventlow Parken onsdag d. 3. april 2019. Her vil Anne Elmer, formidler ved Museum Lolland-Falster, tage interesserede med på en hyggelig tur rundt i Reventlowparkens mange kringelkroge og fortælle om parkens, herregårdens og familien Reventlows historie.

 

“Normalt er det jo hovedbygningen, dens rum og de genstande, der fylder stuerne, vi fortæller om”, siger Anne Elmer og fortsætter, “nu tager vi forårsfrakken på og går uden for murene, hvor der også ligger en masse gode fortællinger gemt om livet på godset, personerne, der boede her, og 1800-tallet generelt.”

 

Billetter købes på turistkontoret i Maribo, Nakskov og Nykøbing F. eller via Billetto.

Hvis vejret er til det, er man efterfølgende velkommen til at nyde en medbragt madpakke eller kaffe ved de i parken opsatte borde og bænke.

For nærmere information kontakt Anne Elmer på: ae@museumlollandfalster.dk / 51 21 25 13.

KULTURLAND er et samarbejde mellem Østsjællands Museum, Museum Sydøstdanmark og Museum Lolland-Falster om at skabe flere og bedre kulturtilbud til sårbare medborgere og alle andre, der har lyst til at være med. Vil du vide mere om kulturprojektet KULTURLAND, kan du besøge hjemmesiden www.kulturland.nu eller kontakte: Vibeke Knöchel Christensen, arkæolog og playmaker på kulturprojekt  KULTURLAND, på tlf.: 52 51 31 88 eller e-mail kulturland@museumlollandfalster.dk


Hvornår:  onsdag d. 3. april 2019 kl. 14
Hvor: Reventlow-Museet Pederstrup, Pederstrupvej 124, 4943 Torrig L. Mødested parkeringspladsen ved Ridehuset
Pris: voksne 60 kr., børn u/18 år gratis
NB: Turen gennemføres uanset vejret