Udlejning af Café C.D.F.

Kunne du tænke dig at holde fest i historiske omgivelser i den imponerende herskabsstald eller indbyde til hyggelig sammenkomst under vaskehusets høje hvælv? Dette er nu muligt i Ridehuset og Café C.D.F. på Reventlow-Museet Pederstrup.

 

I herregårdens tidligere vaskehus fra 1872 med udsigt til Reventlowparken er der i dag indrettet café med plads til 100 spisende gæster. Caféen består af en række hyggelige rum, der kan sættes i forbindelse med hinanden, samt den stemningsfulde, hvælvede vaskehal.

 

Er selskabet større end 100 gæster, er der mulighed for at leje den imponerende herskabsstald i Ridehuset ved siden af caféen. Herskabsstalden er godkendt til 150 gæster.

 

Caféens skabe bugner af service, så der altid kan dækkes et flot bord til festen. Er der brug for AV-udstyr, kan det selvfølgelig også lade sig gøre.

 

En fest i caféen eller herskabsstalden kan let kombineres med en tur på museet med egen guide, aktiviteter i Reventlowparken eller en introduktion til stedet og historien under middagen. Der kan også arrangeres aktiviteter for både børn og voksne. Ring til museet og hør nærmere.

 

Museet vil gerne være rammen om din særlige fest. Ring til museets sekretariat og lad os give dig et godt tilbud på, hvordan det kan gøres. Ring på 5484 4450 mandag-torsdag kl. 9-14 og fredag kl. 9-13. Du kan også sende en mail på post@museumlollandfalster.dk