CulturePoint – en ny kulturplatform

Illustration CulturePoint

 

CulturePoint er et fællesskab samlet i en app og en hjemmeside, som giver kulturinteresserede adgang til oplevelser, særtilbud og rabatter på museer og kulturinstitutioner, kulturen i naturen, restauranter og overnatninger på Lolland, Falster, Møn og Sydsjælland. CulturePoint kan også bruges til at få inspiration til, hvad man kan opleve, herunder information om arrangementer, begivenheder og kulturattraktioner.

 

Hvordan virker det?

Formlen er enkel: Hver gang du benytter dig af et tilbud eller læser om et museum, en restaurant eller et arrangement på hjemmesiden eller i app'en, optjener du point. Disse points giver adgang til specialtilbud, særarrangementer eller rabatter. Når du inviterer venner, bekendte eller familie med i CulturePoint optjener du også point. Jo flere point, du sparer op, desto bedre bliver dit næste kulturtilbud.

 

Et kulturfællesskab

Kultur er med til at definere, hvem vi er som mennesker, som folk og som nation. CulturePoint er et samlingssted for alle, der interesserer sig for kultur. Kulturen på Lolland, Falster, Møn og Sydsjælland er mangfoldig og rig på kvalitetsfyldte kulturoplevelser. Målet med CulturePoint er at inspirere dig til at opleve det hele.

 

CulturePoint er et samarbejde mellem Museum Lolland-Falster, Museum Sydøstdanmark, Østsjællands Museum, VisitLolland-Falster og VisitSydsjælland-Møn.

 

Tilmeld dig kulturfællesskabet CulturePoint

Sydsjælland, Møn, Lolland og Falster er rige på kultur. Tilmelder du dig CulturePoint, får du adgang til specialtilbud, arrangementer, særudstillinger og rabatter på fx entréer og restauranter.

 

Og det er nemt. Når du gør brug af et tilbud, får du point. Læser du om et museum, en restaurant eller et arrangement, får du også point. Mere skal der ikke til. Det samme gælder, når du inviterer venner, bekendte eller familie med i CulturePoint. Formlen er enkel: Jo flere point du sparer op, jo rigere bliver du på kultur – og desto bedre bliver dine tilbud.

 

Tilmeld dig i dag og få fordelene med det samme

Kulturfællesskabet og fordelene i CulturePoint udvikler sig i samme tempo, som antallet af nye medlemmer kommer til. Jo flere point du sparer op, desto flere muligheder, bedre tilbud og nemmere adgang får du til kulturen på Sydsjælland, Møn, Lolland og Falster.

 

Og så får du point for at tilmelde dig CulturePoint. Tilmeld dig i dag!

 

Tilmeld dig CulturePoint her

 

eller download app'en 'CulturePoint' til din smartphone.

 

Hvis du vil vide mere om CulturePoint, kan du kontakte projektleder Vibeke Knöchel Christensen på mail: avc@museumlollandfalster.dk eller på telefon: 52 51 31 88.

 

 

Logo CulturePoint