DATA-LARSEN & CO.

"Data-Larsen & co, støtter Museum Lolland-Falster, fordi vi brænder for nye teknologier og kan lide opgaver med udfordring. Museum Lolland-Falster repræsenterer udvikling og viden, og det vil Data-Larsen & co. gerne bakke op om."

 

Sponsor _datalarsen

 

Data-Larsen & Co er en moderne it-virksomhed beliggende i Sakskøbing på Lolland. Virksomheden beskæftiger sig med rådgivning og vejledning indenfor it-området og råder over en række veluddannede fagfolk og samarbejdspartnere, der alle er med til at sikre kvalificeret rådgivning på en bred palet af opgaver. Det gælder både enkle, såvel som mere komplicerede opgaver indenfor it.

 

Data-Larsen og & co. tilbyder erhvervsløsninger på hardware, software, hosting og sikring af virksomhedsdata. Der leveres kundespecifikke løsninger fra analyse til implementering, ligesom der tilbydes support, service og uddannelse. En af de vigtigste prioriteringer for virksomheden er at skabe så it-driftssikker en dagligdag for kunderne som muligt.

 

Virksomheden startede i 2002 og har siden udviklet sig til en af  Lolland-Falsters førende inden for sin branche. Data-Larsen & co. servicerer i dag en større række af både små og mellemstore virksomheder. Enkelthed, overskuelighed og driftssikkerhed er nøgleord og der fokuseres på individuelt tilpassede løsninger til gavn for hver enkelt kunde, for at sikre den optimale udnyttelse af ressourcer.

 

Derudover håndteres også private kunder, ligesom Data-Larsen udbyder undervisningsforløb i alt fra introduktion til af de digitale selvbetjeningsløsninger for den enkelte borger og mindre virksomhed til større komplekse systemer, hvor samarbejder med eksterne fagpersoner inddrages.

 

Data-Larsen & co. støtter Museum Lolland Falsters afdeling Stiftsmuseet i Maribo. Stiftsmuseet er i udviklingsproces på vej mod fremtidens museum, hvor innovation, teknologi og digitalisering får en fremtrædende plads. Det er en udvikling, som foregår på hele museumsområdet, såvel nationalt som internationalt. Fremtidssikring og bæredygtig kræver i den forbindelse både tekniske færdigheder og digitale løsningsmodeller, og det gælder både i det fysiske formidlingsmiljø og i den daglige drift. Museum Lolland-Falster sætter stor pris på sponsoratet fra Data-Larsen & co. sponsoratet er afgørende for vores muligheder for udvikling.

 

 http://www.data-larsen.dk/