Sponsorer

Grafik Sponsorer

 

Museum Lolland-Falster har en hel række sponsorer, der med deres velvillige bidrag er med til at sikre museets aktiviteter.

 

Logo _drachmann       Logo _datalarsen
     
 Knuthenborg      Ks _vaerktoej
     
 Rask El -logo    

                 
  

Museum Lolland Falster er en selvejende institution, der driver et statsanerkendt museum, Museet arbejder med en stor og mangfoldig opgaveportefølje og vi indgår i en bred række af samarbejder og partnerskaber. Som statsanerkendt museum modtager Museum Lolland-Falster støtte til den daglige drift af museet, men en overvejende del af museets økonomi sikres gennem egen indtjening. Vores partnerskaber er af afgørende betydning. Det gælder ikke mindst støtten fra sponsorer og fonde.

 

Museum Lolland-Falster eksistensgrundlag bygger således på en forretningsmodel, hvor hver eneste lag tæller. Og vi er meget bevidste om værdien af den opbakning og de bidrag vi modtager i form af sponsorater og fondstilskud. Økonomisk er vi helt og aldeles afhængige af sponsorater og tilskud , men samtidig er opbakningen også en tilkendegivelse af vores indsats og den kulturelle værdi, som vi ønsker at skabe omkring os. Støtten fra lokale virksomheder betyder meget og vi ønsker på alle måder at indgå i en gensidighed, hvor også museet kan give tilbage til den række af partnere, som vi sætter så stor pris på.

 

De fleste af vores sponsorer er lokale virksomheder, som gennem deres sponsorater viser et stort engagement og ansvar for området Lolland-Falsters kulturarv og de historiske værdier, som knytter sig hertil. Det kan vi ikke takke dem nok for.

 

Herunder tegner vi et portræt af virksomhederne og håber at du, som museumsgæst, borger, turist, studerende eller hvilket ærinde du end har, husker at bagved Museum Lolland-Falster står en gruppe af betydningsfulde partnere.

 

Har du eller din virksomhed lyst til at bliver sponsor er Museum Lolland-Falster åben for nye partnerskaber og der er flere muligheder for, hvordan det kan bygges op. Er du interesseret i at vide mere, kan du kontakte museumsdirektør Ulla Schaltz (uls@museumlollandfalster.dk)

 

 

Liste over sponsorer

 

 

Advokatfirmaet Drachmann

http://www.drachmann.com/

 

Data-Larsen

http://www.data-larsen.dk/

 

Knuthenborg Safaripark

http://www.knuthenborg.dk/

 

KS Værktøj

http://www.ksv.dk/

 

Rask El

http://www.rask-el.dk/

 

Ikonprint

http://ikonprint.dk/