11. oktober 2018
Museum Lolland-Falster

Sukkerfabrikken i Nykøbing F.

Rundvisninger på Nordic Sugar Nykøbing F.

Nordic Sugar Nykøbing tilbyder i november fire fabriksrundvisninger à ca. 2 timers varighed, hvor de viser og fortæller om sukkerfremstillingsprocessen. 

 

“Man mødes ved kantineindgangen på Gedservej. Registrering og udlevering af sikkerhedsudstyr foregår i kantinen, hvorefter der vises en kort film om sukkerproduktion. Dernæst påbegyndes rundvisning, som foregår både udendørs og indendørs i varme fabrikslokaler, så husk fornuftigt tøj og praktiske sko. Besøget afsluttes i kantinen, hvor der vil være lejlighed til at stille yderligere spørgsmål,“ har Kirsten Wraa fra Turistinformationen i Nykøbing fået fortalt fra Sukkerfabrikken. 

 

Adgangsforholdene på fabrikken er ikke handicapvenlige og kræver derfor et godt bentøj, da der er mange trapper, der skal forceres. Deltagere skal være minimum 14 år. 

 

Det er ikke tilladt at fotografere på fabrikkens område, ligesom tobaksrygning er forbudt, og fabrikkens sikkerhedsregler og rundvisernes anvisninger skal følges. 

 

Det kræver tilmelding at deltage i rundvisningerne. Tilmelding kan ske i Turistinformationen i Nykøbing F. på tlf. 54 85 13 03 eller via e-mail på turist@museumlollandfalster.dk. Tilmeldingsfristen er 10 dage før den pågældende rundvisning. 

 

Hvornår: 1., 7., 13. og 26. november 2018, alle dage kl. 19 
Hvor: Nordic Sugar, ved kantineindgangen på Gedservej, 4800 Nykøbing
Pris: gratis