19. september 2016
Museum Lolland-Falster

Fortidsmindedag

Kom med i skoven, når Museum Lolland Falster inviterer til offentlig omvisning blandt høje træer, forhistoriske grave og mystiske stenrækker i Fiskebæk skov. Området er i dag udpeget som kulturarvsareal af national betydning på grund af de velbevarede og særegne gravanlæg, som findes i skoven.

 

Vi mødes kl. 11 på stien ved busstoppestedet ved Fiskebækvej. Herfra vil vi gå en tur rundt i skoven og se på, hvad der gemmer sig af fredede fortidsminder. Nogle fortidsminder troner majestætisk over skovbunden, mens andre knapt kan anes mellem skovbundens visne efterårsblade – men alle gemmer de på en historie om det levede liv i fortiden.

 

Kom med, når arkæolog Anders Nielsen fortæller om nogle af Fiskebæk skovs mest seværdige fortidsminder - og få fifs til, hvordan du selv kan gå jagt efter fortidsminder i de danske skove.

 

Arrangementet er led i den landsdækkende fortidsmindedag, arrangeret af Slots- og Kulturstyrelsen, som har til formål at synliggøre vores mange spændende og seværdige, fredede fortidsminder i land og by.

 

Der er adgang til mødestedet med bus, bil, cykel eller til fods. Der er dog begrænsede parkeringsmuligheder ved vejsiden af Fiskebækvej. Undlad venligst at parkere til gene for bus og andre trafikanter.

 

Ved eventuelle spørgsmål kontakt: Museum Lolland Falster på 54844400 eller post@museumlollandfalster.dk.

 

Hvornår: 2. oktober 2016, fra kl. 11.Varighed ca. 1½ time
Hvor: hvor
Fiskebækvej møder Gammel Landevej, 4874 Gedser
Pris: gratis
NB.: Husk at medbringe fornuftigt fodtøj!