Nyhedsbrev 10. februar 2017

Museum Lolland-Falster flytter sine vinterferieaktiviteter til Stiftsmuseet. Aktiviteterne foregår torsdag og fredag i uge 7 fra kl. 11-13. Vi fletter med pil, og du kan lave dit eget kors.

Vinterferieaktiviteter flytter til Stiftsmuseet

Desværre måtte Museum Lolland-Falster tidligere på ugen aflyse de planlagte vinterferieaktiviteter på Frilandsmuseet, men fortvivl ej, vi har et andet tilbud til alle ferieramte børn.

"Vi var så kede af at skulle aflyse vores aktiviteter på Frilandsmuseet, så vi har valgt at flytte dem ind på Stiftsmuseet. Det bliver imidlertid ikke en tro kopi af, hvad vi ellers havde planlagt, da det jo af praktiske grunde ikke kan lade sig gøre. Dog bliver der stadig mulighed for at stifte bekendtskab med de gamle flettetraditioner, da vores pilefletter Else Frederiksen har sagt ja til at flytte med ind på Stiftsmuseet," fortæller Anne-Lotte Sjørup Mathiesen, formidlingsinspektør på Museum Lolland-Falster.

Læs mere om vinterferie på museet

Vinterferieaktiviteter på Frilandsmuseet aflyses

Da der i denne uge er konstateret fugleinfluenza hos Frilandsmuseets gæs, har Museum Lolland-Falster valgt at aflyse den kommende uges vinterferieaktiviteter

Tre dage i uge 7 skulle der have været hyggelige vinterferieaktiviteter på Frilandsmuseet i Maribo med pileflet som omdrejningspunkt. "Desværre ser vi os nødsaget til at aflyse arrangementet, da vi i denne uge fik konstateret fugleinfluenza blandt vores gæs. Fuglene er aflivet og veterinærmyndighederne har været og desinficere det hus, hvor gæssene boede. Vi havde ligeledes fem høns i huset, som umiddelbart ikke havde symptomer på sygdommen, men de er i henhold til normal praksis også blevet aflivet", fortæller Finn Jensen, murer på Museum Lolland-Falster.

Læs mere

Museum Lolland-Falster
Frisegade 40, 4800 Nykøbing Falster

Tlf.: 54 84 44 00
Mail: post@museumlollandfalster.dk

Telefontid:
Tirsdag - torsdag: 10-14
Fredag: 10-13

Afmeld