JANUAR nyhedsmail

I 2018 er det ti år siden, at den prisbelønnede museumsbygning åbnede for offentligheden og museet ændrede navn til Fuglsang Kunstmuseum.

Vi fejrer det bl.a. med
GRATIS ENTRÉ
d. 26. - 28. januar.


Foto fra åbningen
d. 26. januar 2008

Fuglsang Kunstmuseum 10 år!

Fuglsang Kunstmuseum fylder ti år i 2018. Museets ny og præmierede bygning blev indviet i januar 2008, og huset har siden inviteret børn og voksne indenfor til en bred palet af kvalitetsoplevelser: anmelderroste særudstillinger, skiftende ophængninger af museets egen – og stadig voksende – kunstsamling samt en mangfoldighed af traditionelle og nytænkende arrangementer for børn og voksne. 

I anledning af jubilæet ønsker Fuglsang Kunstmuseum at understrege sin position som et ambitiøst og udadvendt museum, der i kraft af nyerhvervelser og udstillinger til stadighed styrker og perspektiverer sin samling. 

Derfor stiller  Fuglsang Kunstmuseum 10 år. NYERHVERVELSER  (udstilling fra 26. januar - 11. marts) også skarpt på det seneste årtis erhvervelser og deres klangbund i den eksisterende samling. Udstillingen indtager hele museet og udstillingssalene nyophænges. Der udgives en booklet, generøst finansieret af Fuglsang Kunstmuseums Venner, hvor der bl.a. fortælles om udvalgte nyerhvervelser fra perioden.

Astrid Holm, To modeller, 1915. Erhvervet 2017:
 

Læs mere om jubilæumsudstillingen og fondsstøtten her

Bannerfoto af Finn Brasen. Nyerhvervelse fotograferet af Ole Akhøj

Offentlig omvisning på sidste visningsdag

Med udstillingen TESER. Danske samtidskunstnere i dialog med reformationen fejrer vi 500 året for reformationen. Men d. 7/1 er sidste dag, så skynd dig, hvis du vil nå at se de.
Tag f.eks. med på en guidet tur kl. 13 på sidste visningsdag.

Lanterne workshops

Tag med på en anderledes workshop og byg din egen lanterne. Billedkunstner Helle Bull Sarning og museets formidler Guri Skygge Andersen vejleder gennem hele forløbet. Vælg mellem to datoer (20. og 21. januar).

Jubilæumsdagen

Den 26. januar er det ti år siden, at den prisbelønnede museumsbygning åbnede for offentligheden og museet ændrede navn til Fuglsang Kunstmuseum. Vi håber, du vil være med til at fejre det. Se programmet for fødselsdagen her

Skæve åbningstider i januar

Åbent onsdage - søndage kl. 11 - 16                     
Nytårslukket: 31. december - 2. januar
Museet holder LUKKET i ugerne 2 + 3 og åbner igen d. 24. januar.

Fuglsang Kunstmuseum
Nystedvej 71
4891 Toreby L.

www.fuglsangkunstmuseum.dk

Tlf.: 5478 1414 
Telefontid: Tirsdag-torsdag kl. 11-15 og fredag kl. 11-13

Mail: post@fuglsangkunstmuseum.dk

Afmeld