APRIL nyhedsmail

Skagensmalere, Virtual reality installation, modernister, et forvokset havebord og et 350 år gammelt maleri fra Holland.
Oplev den aktuelle særudstilling til og med d. 23. april.


P.S. Krøyer, Ved frokosten, 1893. Den Hirschsprungske Samling, København.

Ved bordet. Mennesker, mad & nature morte

Anmelderroser: 

 '...overraskende og underholdende' Politiken

 'Borde kan fortælle historier, og det gør de i den grad på udstillingen 'Ved bordet'' Børsen

'Fin udstilling på Fuglsang Kunstmuseum synliggør bordets utallige funktioner" Weekendavisen

'...en forrygende flot kunstudstilling' Kunstavisen

'Det er en udstilling, der overrasker på den gode måde' Sjællandske/Dagbladet

 

Læs mere om udstillingen her 

Udstillingskataloget kan købes i museumsbutikken eller i vores webshop.

Støtte til formidlingsaktiviteter: Nordea Fondens logo

Offentlige omvisninger i særudstillingen

Grundet stor efterspørgsel tilbyder vi fire guidede ture med en af museets kunsthistorikere i 'Ved bordet' i april,  
Tag med 2. april eller 23. april kl. 13 eller kl. 14. Plads til 30 gæster pr. gang. Personlig tilmelding i museumsbutikken samme dag.

Længe åbent på onsdage

Museet holder åbent frem til kl. 20 på onsdage fra april til oktober. På udvalgte onsdage vil der foregå forskellige aktiviteter på eller i tilknytning til museet. D. 5. april og d. 12. april kan du f.eks. prøve virtual reality installationen i særudstillingen.

Musik, kunst & gak

Vi har inviteret en poet og en musiker til at skrive en teaterkoncert om udvalgte malerier i særudstillingen i en musikalsk omvisning, hvor alt er tilladt. Det sker 19. april kl. 17, kl. 18 og igen kl. 19. Plads til 20 gæster pr. gang. Personlig tilmelding i museumsbutikken samme dag.

Gratis foredrag d. 28. april

Under videnskabsfestivalen 'Forskningens Døgn' tilbyder vi et gratis foredrag ved professor Thor Mednick. Hør om forskningen bag museets kommende særudstilling Jordforbindelser, der vises på museet i 2018.

Lilleput brunch

Installationen 'Gullivers middag', der vises på særudstillingen, aktiveres for sidste gang 2. april. Fire studerende har vundet en brunch i det forvoksede havesæt med service, og bliver opvartet af kogekone og tjener. Det bliver akavet, sjovt og anderledes - kom og se med.

Appetitvækker

i tilknytning til 'Ved bordet. Mennesker, mad & nature morte' samarbejder museets formidler med kokkeelever på CELF i Nakskov samt gæstekok om et nytænkende undervisningsforløb, der munder ud i en pop up-restaurant på Fuglsang d. 21. april! Mere information følger...

Afmeld