Fuglsang Kunstmuseums virksomhedssponsorater

Museet har brug for samarbejder og støtte fra det omgivende samfund for at kunne opretholde en høj standard. Erhvervslivet er en vigtig kontaktflade og støtte, som museet ikke kan leve uden.
(OBS: Siden er under opbygning)

 

MUSEETS ERHVERVSSPONSORER ER:

 

2010 Velsmag Ad Libitum

Vi har egen import af vine. I vores hyggelige vinbutik finder du et bredt udvalg af kvalitetsvine, delikatesser og lækker chokolade.

 

Arkitektfirmaet Friis-Andersen

Frisegade 1
4800 Nykøbing F.
Telefon 54 85 04 39
E-mail: friis-a@friis-a.dk  

 

BO-HUS A/S
Herningvej 15
4800 Nykøbing F.
Telefon: 54 13 00 30
E-mail: post@bo-hus.dk

 

Deloitte

Kundernes tillid i over 100 år har gjort Deloitte til Danmarks førende revisions- og rådgivningsfirma. Vi servicerer vores kunder fra 17 lokale kontorer landet over. Vores dybe brancheindsigt og viden om lovgivnings- og forretningsmæssige forhold bringer os i stand til at rådgive på mange niveauer og med en professionel indstilling til etik og ansvarlighed løfter vores ca. 2.450 medarbejdere engageret deres opgaver.

 

Færgen

Rederiet Færgen er med sine 7 overfarter og 12 skibe Danmarks største indenrigs-passagerrederi. Årligt transporteres ca. 4,4 mio. passagerer på ruterne Bøjden-Fynshav, Spodsbjerg-Tårs, Esbjerg-Fanø, Kalundborg-Samsø, Rønne-Køge, Rønne-Sassnitz, og Rønne-Ystad.

 

M.N. Entreprise A/S

M.N. Entreprise A/S er et firma som udfører kvalitetshåndværk for professionelle bygherre og private kunder. Da vi har de fleste faggrupper i "eget hus" såsom tømrer, snedker, murer og maler, er vi i stand til at udfører alle typer opgaver som entreprenør.

 

Nordea

Nordea på Lolland-Falster er blandt de ældste erhvervsvirksomheder på Lolland-Falster, idet vores historie kan dateres tilbage til 1828. Vi er stadig en lokal bank, der tilbyder vores privat- og erhvervskunder kvalificeret rådgivning om finansiering, investering og pension, samt at være en professionel sparringspartner for vores erhvervskunder, i forhold til de muligheder som fremtiden bringer, ikke mindst de mange investeringer, der vil komme i vores landsdel de næste 10 år. Kontakt os gerne for en drøftelse af, hvad vi kan tilbyde dig som kunde i Nordea.

 

 

Nykøbing F. Boligselskab

Nykøbing F. Boligselskab har ca. 2.000 boliger i området omkring Nykøbing Falster, som rummer både rækkehuse og etagebyggeri tæt på naturen, skoven og vandet. Vi har dermed et bredt udvalg og et godt bud på en bolig til alle - både unge, børnefamilier og ældre, der ønsker at bo til leje med de mange fordele det indebærer.


Pind & Partnere. Advokater

Advokatfirmaet bistår som specialister med alle juridiske forhold vedrørende fast ejendom, herunder især EU-udbud, entreprise, rådgiverforhold, forsikring, leje, transaktioner, voldgiftssager, syn og skøn mv.

 

Rask El Service APS

Rask El er en stor elektriker-virksomhed på Lolland-Faster med mere 50 medarbejdere fordelt på tre afdelinger placeret i Maribo, Nykøbing F. og Holeby. Vi tilbyder alt inden for el-arbejde til private, offentlig og erhverv fx brandalarm ABA, tyverialarm AIA & video  ITV, elevatorservice, intelligente bygningsinstallationer IBI, salg af hvidevarer og varmepumper.

Husk vi er tæt på, uanset hvor på Lolland og Falster, du befinder dig.


REFA
Energivej 4
4800 Nykøbing F.
Telefon: 54 84 14 00
E-mail: post@refa.dk


raaco A/S

Platanvej 19
4800 Nykøbing F.
Telefon: 54 88 84 00
E-mail: mail@raaco.com

 

SAXO LIVING A/S
Industriparken 1, Blok B
4800 Nykøbing F.
telefon: 54 70 02 20
E-mail: saxo@saxoliving.com

 

Softline A/S

SOFTLINE har udviklet sig meget, siden vi i 1979 begyndte at producere møbler. Ved at skabe innovative og ikoniske møbler af den bedste kvalitet er vi blevet et internationalt brand, og vores moderne, farverige design bliver i dag solgt på verdensplan. Vores moderne, polstrede møbler produceres dog stadig i DK på vores egen fabrik. Oplev den enestående kvalitet, miljøvenlige materialer i inspirerende farver. Moderne designmøbler - perfekte når private hjem og offentlige rum skal indrettes.

Troels Jørgensen A/S

Troels Jørgensen A/S er en familieejet entreprenørvirksomhed med stor egenproduktion, der drives i tæt samarbejde mellem flere generationer. Vi beskæftiger 100 mand inden for anlæg, jord, kloak, beton, murer, tømrer og maler - derudover udfører vi hegns- og smedeopgaver. Vores kunder er både offentlige, private og erhvervskunder. Vi udfører byggeopgaver på Lolland, Falster, Møn og Sydsjælland – alt fra større entreprenøropgaver i total-, hoved- eller fagentreprise til enkeltopgaver, reparationer samt renovering. Vi har specialuddannede folk til særlige opgaver, f.eks. facadeisolering, rensningsanlæg og renoveringsopgaver, herunder af fredede og bevaringsværdige bygninger. 

 

XL-Byg C. Aarslew-Jensen

Gaabensevej 44
4800 Nykøbing Falster
Telefon: 54 85 31 11
E-mail: aarslew@aarslew.dk
 

aage maagensen
Statsautoriseret revisionsselskab
 
Aage Maagensen er den lokale revisor med netværket, der dækker hele Danmark og verden. 33 engagerede medarbejdere hjælper vores kunder med regnskab/revision, rådgivning og den daglige administration. Vi er kendte for at have en tæt tilknytning til vores kunder, og være fagligt meget dygtige. Samtidig sætter vi en ære i at have et konkurrencedygtigt honorar, hvor kunden får fuld værdi for pengene.


 

Skulle andre være interesseret i et sponsorsamarbejde med museet, kontakt venligst sponsormedarbejder Henriette Tandrup