07. June 2019
Frilandsmuseet

Foto: Ingrid Riis

Eksklusiv rundvisning på Frilandsmuseet for medlemmer af CulturePoint

Besøg de gamle stråtækte bindingsværkshuse og træd tilbage til en tid, inden industrialiseringen forandrede verden.

 

“På rundturen stifter vi bekendtskab med skolemesteren, smeden, mølleren, bonden, husmanden og kapellanen og besøger de huse, der for 2-300 år siden var deres. Vi går en tur i de små lavloftede rum, snakker erhverv og kaster lys over, hvordan det var at leve på landet i ’gamle dage’ - som mand, kvinde og barn,” fortæller Anne-Lotte Sjørup Mathiesen, formidlingsinspektør ved Museum Lolland-Falster.

 

Frilandsmuseet i Maribo er grundlagt i 1927 af Axel Holck. Han ønskede at bevare den truede bygningskultur og ikke mindst give de besøgende et glimt af forfædrenes tid. Disse søndage får du som CulturePoint-medlem mulighed for ikke blot at få et glimt, men at komme helt ind til kernen af vores fælles fortid.

 

Da der er begrænset plads i Frilandsmuseets gamle huse, kan der kun være 25 gæster med på hver af de to eksklusive CulturePoint-rundvisninger. Så reservér din billet allerede nu på booking@museumlollandfalster.dk / 5484 4400 og betal på dagen (husk din CulturePoint voucher). Navn og kontaktoplysninger skal oplyses ved reserveringen. Billetten kan også købes via Billetto.

 

Rundvisningerne er arrangeret i samarbejde med CulturePoint. Ønsker du at deltage i en af de eksklusive rundvisninger kan du helt gratis blive medlem af CulturePoint her www.culturepoint.dk.

  • Log ind på CulturePoint: www.culturepoint.dk - hvis du ikke har en bruger, opret først en gratis bruger.
  • Aktivér tilbuddet ved at trykket på det gule kryds i venstre hjørne. Derefter ligger tilbuddet i din profil under "mine aktiverede tilbud"
  • Tilmeld dig arrangementet i god tid på booking@museumlollandfalster.dk eller køb billet via BILLETTO - 7. juli eller BILLETTO - 4. august
  • Vis dit aktiverede tilbud ved ankomst til arrangementet sammen med billetten - her vil museet indløse det.

 

Hvornår: 7. juli og 4. august 2019 kl. 14-15
Hvor: Frilandsmuseet, Meinckesvej 5, 4930 Maribo
Pris: voksne 60 kr., børn u/18 år 10 kr.