30. januar 2020
falstersminder

Uhygge, mystik og mærkelige væsner

Vinterferien er lige om hjørnet, men hvad skal man dog få tiden til at gå med? Du skal selvfølgelig forbi Museum Obscurum i Nykøbing, hvor man kan komme helt tæt på mystiske væsker og ting, man måske ikke helt forstår.

 

“Er du vild med det overnaturlige, så er Museum Obscurum i vinterferien lige noget for dig. Her holder vi nemlig rundvisning i udstillingen, hvor vi dykker ned i alt det mystiske, uhyggelige og mærkelige, der gemmer sig. Vi skal se varulven i øjnene, besøge heksens hus, opleve et ægte næbdyr og se skelettet fra en drage,” fortæller dagens rundviser, Leif Plith Lauritsen, arkæolog og bygningsansvarlig ved Museum Lolland-Falster.

 

Rundvisningen er tilpasset, så den er for alle aldre, så grib børn, børnebørn, fætre og kusiner under armen og få en på opleveren i vinterferien i Museum Obscurum.

 

Billetterne bestilles på tlf. 5485 1303 (i Turistinformationens normale åbningstid) eller ved direkte henvendelse i Den gamle Købmandshandel/Turistinformationen i Nykøbing F. Køb af billetter er efter først-til-mølle-princippet.

 

Du kan også købe din billet online her

 

For nærmere information kontakt: Leif Plith Lauritsen på 60 62 80 99 / lpl@museumlollandfalster.dk

 

Hvornår: 12. februar kl. 14-15

Hvor: Museum Obscurum, Færgestræde 1A, 4800 Nykøbing F.

Pris: Voksne 75 kr., børn u/18 år 25 kr.