19. juli 2019
falstersminder

Der er rig mulighed for at gå på opdagelse i udstillingen i forbindelse med overnatningen på museet. Foto: Museum Lolland-Falster.

Zzzov med vampyrer og varulve

Kan du forestille dig at gå rundt i de små, mørke rum, kun bevæbnet med en lommelygte, og stirre en varulv i øjnene eller se en vampyr i lygtens skær? Kan du forestille dig at sove i samme rum som en babydrage eller ved siden af vampyren eller i heksens hus? Er du modig nok til at turde opleve en gennemført hyggelig, uhyggelig aften og nat? Det er ikke noget man oplever hver dag!

 

“Zzzov med vampyrer og varulve er en fælles (u)hyggelig oplevelse for hele familien. I kommer til at høre om de mange fantasifulde væsner og skræmmende historier i Museum Obscurum, og I får selv lov til at prøve kræfter med et mysterium, som skal løses. Undervejs bliver der rigelig tid til at gå på opdagelse på egen hånd i de mørke rum med lommelygten i hånden, og senere får I mulighed for at vælge, hvor I allerhelst vil sove – måske sammen med vampyren, eller vælger du hellere varulven?”, fortæller Vibeke Knöchel, arkæolog ved museum Lolland-Falster med et glimt i øjet. Hun henviser også til museets hjemmeside, hvor et detaljeret program kan ses.

 

’Zzzov med vampyrer og varulve for familier’ er for alle, men er særligt tilrettelagt for børn fra 8-års alderen. Vil de mindste børn også være med, så ring til os og lad os tage en snak og finde en løsning.

 

For nærmere information kontakt:
Museumsinspektør Vibeke Christensen på avc@museumlollandfalster.dk / tlf. 52 51 31 88 eller formidlingsinspektør Anne Lotte Mathiesen på asm@museumlollandfalster.dk / tlf.: 25 59 34 56.

 

Der er mulighed for at sove med vampyrer og varulve: 27.-28. september samt 11.-12. oktober 2019.
Deltagerantal: 16-30 personer
Pris: 480 kr. pr. person (forplejning er inkluderet i prisen). Med årskort til Museum Lolland-Falster er prisen 425 kr. pr. person