28. marts 2019
falstersminder

Påskeaktiviteter

I ferien kan børn og barnlige sjæle tage på jagt efter mystiske væsner i udstillingen Museum Obscurum i Nykøbing F. Nogle af udstillingens mindre væsner, som man indtil nu kun har kunnet se som billeder i bøger, kan man nu finde skjult rundt omkring i udstillingen. Her har de gemt sig og har flyttet rundt på forskellige småting.

 

“Der har være en del rumsteren rundt på første sal i Museum Obscurum,” fortæller Kirsten Wraa, turistmedarbejder ved Museum Lolland-Falster og fortsætter “I starten undrede vi os meget over lydene, og et par af kollegaerne syntes faktisk, at det var lidt uhyggeligt. Men i stedet for at gå i panik valgte vi at se balladen som noget, vi kunne bruge. Derfor er resultaterne af al balladen blevet en del af museets påskeferieaktiviteter,” afslutter Kirsten Wraa.

 

Opgaven er derfor at hjælpe museet med at finde tingene og få styr på udstillingen. Her skal man tage et foto af de forsvundne bogvæsner og poste det på Museum Obscurums Facebookside. Bedste foto i kategorierne ubehandlede og behandlede fotos vinder en præmie. 

 

For yderligere information, spørgsmål og interview kontakt:  Leif Plith Lauritsen, 60 62 80 99
lpl@museumlollandfalster.dk eller Turistinformationen i Nykøbing på 54 85 13 03.


Hvornår: mandag d. 15. april – mandag d. 22. april, dog ikke søndag d. 21. april, i museets åbningstid
Hvor: Museum Obscurum, Færgestræde 1A, 4800 Nykøbing F.
Pris: voksne: 50 kr., børn u/18 gratis

Åbningstider i påskeugen:
Mandag d. 15. april - fredag d. 19. april: 10-16
Lørdag d. 20. april: 10-14
Søndag d. 21. april: lukket
Mandag d. 22. april: 10-16