29. november 2018
falstersminder

Escape Room i Museum Obscurum

Scenen er sat i Cornelius’ mørke, victorianske lejlighed med lyse og mørke hemmeligheder. Han var købmand, læge og opdagelsesrejsende, der i perioden omkring 1840 til 1920 rejste over hele verden og indsamlede genstande af meget forskellig art fra sine rejser. Cornelius havde flere hemmeligheder, bl.a. den del af sin samling, som han kaldte ”Museum Obscurum”, og som udstillingen bygger på. Men han havde også en meget nær og personlig hemmelighed, som han ønskede at dele med dem, der var værdige til at finde den.

 

I Cornelius’ testamente er en række forskrifter for, hvorledes de værdige skal findes. Det er de forskrifter, escape roomet er bygget op om

 

“Vi kalder vores oplevelse for en “break into the museum” oplevelse.
Ganske som i andre escape rooms har man kun en time til at løse mysteriet. Men hvor man ofte skal bryde ud af et eller flere rum, skal I her bryde ind på museet; ind i Cornelius’ lejlighed og finde hans hemmelighed, hvis I er værdige til at kende den”, fortæller Leif Plith Lauritsen, arkæolog og bygningsansvarlig ved Museum Lolland-Falster og ikke mindst en af idéudviklerne bag museets nye tiltag.

 

Sammen med jeres vært er I helt alene på museet, hvilket sætter den helt rigtige stemning for en tur ind i museet, på jagt efter Cornelius’ hemmelighed.

 

Kontakt: booking@museumlollandfalster.dk eller ring til 54 84 44 50 og hør nærmere.Hvor: Falsters Minder, Færgestræde 1A, 4800 Nykøbing F.
Hvornår: “Cornelius’ hemmelighed” kan afvikles alle aftener i tidsrummet mellem kl. 16 og 00
Pris: 1000 kr. for en gruppe på max. 4
Herefter 250 kr. pr følgende person (max. 3)
500 kr. tillæg til prisen, hvis eventet starter efter kl. 20.30
Vi anbefaler ikke mere end 7 personer pr. hold.