22. november 2018
falstersminder

Fe fra Thomas T. Merrylinsamlingen, som kan opleves i Museum Obscurum

Kulturmindeforeningen Nykøbings julearrangement

I år ændrer Kulturmindeforeningen på traditionerne. Vokalensemblet Voci Fluenti fra Sakskøbing Kirke kommer nemlig og synger julen ind ved Kulturmindeforeningens traditionelle julearrangement.

 

“Jeg ved godt, at julen er en tid for traditioner, men i år har vi i Kulturmindeforeningen Nykøbing valgt at bryde ud af traditionerne og invitere et nyt musikalsk indslag til foreningens ellers traditionsrige julearrangement,” fortæller Anita Ulrik Sørensen, formand for Kulturmindeforeningen Nykøbing.

 

Julekoncerten vil blive fulgt op af en række små og fantastiske fortællinger, alt sammen med baggrund i udstillingen Museum Obscurum. Det bliver med den spænding, mystik og eventyrlighed, som Leif Plith Lauritsen, arkæolog og bygningsansvarlig fra Museum Lolland-Falster, altid præsenterer i sine fortællinger.

 

“Vi glæder os rigtig meget til at byde både Voci Fluenti og Leif Plith Lauritsen indenfor til vores julearrangement og håber, at der er mange, der har lyst til at komme og dele aftenen med os og være en del af vores juletradition”, slutter Anita Ulrik Sørensen.

 

Arrangementet er støttet af Kulturelt Samråd i Guldborgsund kommune.

 

I pausen kan der købes gløgg og æbleskiver.

 

For yderligere information kontakt: Anita Ulrik Sørensen på: anulrik@gmail.com

 

Hvor: Kulturforsyningen, Voldgade 1, 4800 Nykøbing Falster
Hvornår: 4. december 2018, 19-21
Pris: Deltagelse er gratis for medlemmer, 60 kr. for ikke medlemmer. Gløgg og æbleskiver koster 25 kr.

 

Logo Kulturelt Samråd