05. november 2018
falstersminder

Nostalgi, stemning og julehygge

Tirsdag d. 6. november åbner Museum Lolland-Falsters julebutik i Langgade 2 i Nykøbing F. Her har museet i år fyldt den gamle butik op med skøn julestemning og masser af gode varer til hele julen.

 

“Vi har valgt kun at have julevarer i butikken, så man rigtig kan komme i stemning og nyde den gode, gamle, nostalgiske jul”, siger Dorthe Fibæk, butikschef ved Museum Lolland-Falster, der glæder sig til at åbne.

 

Der er et utal af nisser, julekugler, Brammingfigurer og julelækkerier. Så kig ind, hvis du mangler lidt julepynt, værtindegaven, kalendergaver, eller hvis du blot vil i julestemning.

 

“Der er naturligvis også mulighed for at købe dette års julepin, som traditionen tro er udarbejdet på baggrund af en af Knud Vægters modeller. Jeg vil dog ikke afsløre, hvad dette års motiv er, det må I komme ind i butikken og se”, afslutter en smilende Dorthe Fibæk.

 

Museet holder dog stadigvæk åbent i Den gamle Købmandsbutik, der også oser af jul.

 

Hvor: Langgade 2, 4800 Nykøbing F
Hvornår: Julebutikken holder åbent i perioden d. 6 november til d. 23 november: tirsdag – fredag fra kl.10-16 og i perioden d. 27 november til d. 21 december: tirsdag – fredag fra kl. 11-17.