08. maj 2018
falstersminder

Træd ind i Cornelius' Verden

På Falsters Minder i Nykøbing F. inviterer Museum Lolland-Falster indenfor til en rundtur i udstillingen Museum Obscurum. Her kommer man helt tæt på Cornelius S.C. Rödder, som var en lidenskabelig samler, opdagelsesrejsende og købmand, da det er hans lejlighed og samling, omvisningen er bygget op omkring. Men tør du gå med ind i Cornelius’ fantastiske verden, hvor vi bevæger os ind over grænsen til det uvirkelige?

 

”Cornelius' verden og samling er omdrejningspunktet for denne omvisning. Her fortæller vi om kuriositetskabinetter, feer, havmænd, fabeldyr og en hel masse andet. Samt om den urgamle fascination af det ukendte, om skyggeverden, spøgelser og om jagten på fantastiske væsner. Føl, hvordan det hemmelige og mystiske sniger sig ind på dig, alt imens vi ser på varulve, vampyrer og videnskab,” fortæller aftenens omviser Alexandra Damgaard, historiker ved Museum Lolland-Falster.  

 

Da der kun er plads til max. 25 personer til rundvisningen, skal billetter bestilles på forhånd. Rundvisningen aflyses, hvis der er under 10 tilmeldte. Billetterne bestilles på tlf.: 54 85 13 03 (i Turistinformationens normale åbningstid) eller ved direkte henvendelse i Den gamle Købmandshandel/Turistinformationen i Nykøbing F. Køb af billetter er efter først-til-mølle-princippet.

 

For nærmere information kontakt Alexandra Damgaard: 25 59 34 53
ada@museumlollandfalster.dk

 

Hvor: Falsters Minder, Færgestræde 1A, 4800 Nykøbing F.
Hvornår: 31. maj 2018. Dørene åbnes kl.19.45. Rundvisningen påbegyndes kl. 20 og varer ca. en time. Dørene lukkes derfor kl. 20, og de sidste levende sjæle gennes ud kl. 21.30.
Pris: voksne 60 kr., børn u/ 18 år 10 kr. Der er mulighed for at betale i Den gamle Købmandshandel eller via MobilePay ved telefonisk kontakt.