23. januar 2018
falstersminder

I vinterferien er der bl.a. mulighed for at lave sin helt egen fe-lanterne

Mystik på museet

På Falsters Minder sniger mystikken sig ind i vinterferien. Her inviterer vi indenfor til to dage, hvor du kan skabe dine helt egne mystiske væsner. I skaberværkstedet kan du fx lave din hele egen fe-lanterne, en mumie eller grave noget mystisk ud af en sten.

 

"Vi glæder os til at holde vinterferie, hvor vi sætter fokus på alt det mystiske, man kan se og opleve i Museum Obscurum udstillingen. Det er fedt, at vi får mulighed for at fordybe os i mystikken, og vi håber, at der er mange, der har lyst til at komme og være med", siger Leif Plith Lauritsen, manden bag udstillingen og ham, der står for ferieaktiviteterne.

 

Værkstedet holder åbent tirsdag og torsdag fra kl. 11-13 i uge 7, men for ikke at få det overfyldt har vi delt tidsrummet op, så der er plads til to hold. Et fra kl. 11-12 og det næste fra kl. 12-13. Der er plads til max 25 deltagere pr. hold, så bestil din plads på forhånd på tlf. 5121 2508. Det er efter princippet først til mølle. Er der plads på dagene, kan man naturligvis købe den på stedet.

 

Udover det mystiske værksted kan du hele ugen deltage i skattejagten, hvor du skal finde hemmelige spor rundt om i udstillingen Museum Obscurum. Det trækkes en vinder af skattejagten i uge 8.

 

Hvornår: Værksted d. 13. og15. februar kl. 11-13. Skattejagt i museets normale åbningstid: 13.-16. februar fra kl. 10-16, 17. februar fra kl. 10-14.
Hvor: Falsters Minder, Færgestræde 1A, 4800 Nykøbing F.
Pris: værksted 35 kr., alm besøg på museet: voksne 50 kr, børn u/ 18 år 10 kr. Værkstedsbesøg kræver ikke entré til museet.