Zzov med vampyrer og varulve

 

Interiør 

 

I Museum Obscurum kan du ’Zzzove sammen med vampyrer og varulve’ - hvis du tør!

Her kan du læse mere om ’Zzzov med vampyrer og varulve for familier’ – hvor du og din familie kan vise, hvor modige I er, når I overnatter sammen med Museum Obscurums mange mystiske væsner!

 

Mystik og uhygge er opskriften på en hyggelig oplevelse for hele familien

Kan du forestille dig at gå rundt i de små, mørke rum, kun bevæbnet med en lommelygte, og stirre en varulv i øjnene eller se en vampyr i lygtens skær? Kan du forestille dig at sove i samme rum som en babydrage eller ved siden af vampyren eller i heksens hus? Er du modig nok til at turde opleve en gennemført hyggelig, uhyggelig aften og nat? Det er ikke noget man oplever hver dag!

 

Til ’Zzzov med vampyrer og varulve’ får I en fælles (u)hyggelig oplevelse for hele familien. I kommer til at høre om de mange fantasifulde væsner og skræmmende historier i Museum Obscurum, og I får selv lov til at prøve kræfter med et mysterium, som skal løses. Undervejs bliver der rigelig tid til at gå på opdagelse på egen hånd i de mørke rum med lommelygten i hånden, og senere får I mulighed for at vælge, hvor I allerhelst vil sove – måske sammen med vampyren, eller vælger du hellere varulven?

 

’Zzzov med vampyrer og varulve for familier’ er for alle, men er særligt tilrettelagt for børn fra 8-års alderen. Vil de mindste børn også være med, så ring til os og lad os tage en snak og finde en løsning.

 

Scroll ned og book sovepladser.

 

Grafik Kulturland - reason to love life

 

 

Program: ’Zzzov med vampyrer og varulve for familier’

NB: Alle tidspunkter er cirka-tider

 

Kl. 16:45 Ankomst til Museum Obscurum
Kl. 17:00 Goddag og velkommen til Museum Obscurum – en del af Museum Lolland-Falster. Der vil blive serveret en lille ulvetime-snack 
Kl. 17:30 I får en rundvisning i Museum Obscurum, hvor I hører om nogle af de fascinerende væsner der er udstillet.  
Kl. 18:30 Tid på egen hånd 
Kl. 19:00 Vi serverer en lækker og børnevenlig menu.
Kl. 20:00 Vi skal i fællesskab lave et (u)hyggeligt gammeldags skyggespil. 
Kl. 20:45 Vi begynder så småt at tænke på sovepladser og dyner. Det er også nu, at der er tid til at gå på opdagelse i ’Den gamle Købmandsbutik’. 
Kl. 21:30 I bliver præsenteret for jeres helt eget mysterium, som skal løses for at få præmien. Mysteriet kan kun løses ved at dykke ned i Museum Obscurums mystiske univers og se nærmere på alle de skræmmende detaljer. 
Kl. 22:15 Vi snupper en (u)hyggelig aftensnack, så maverne er klar til nattens strabadser.  
Kl. 22:45  Vi går en sidste runde i Museum Obscurum og siger godnat til den lille drage, til varulven og vampyren og alle de andre mystiske væsner – på strømpefødder og med lommelygterne i hånden. Det bliver helt sikkert super uhyggeligt hyggeligt! 
Kl. 23:15 God nat og sov godt! 
Kl. 06:30  God morgen til alle levende og ikke-levende væsner! Vi pakker vores sovegrej sammen.
Kl. 07:00  Vi får et ’Jeg har overlevet at Zzove med vampyrer og varulve-diplom’ og lidt morgenmad til at starte dagen på. 
Kl. 07:30  Farvel og på gensyn!

 

 

Hvornår: 11.-12. oktober

Tilmelding: Først-til-mølle, - der er et begrænset antal pladser. Tilmelding senest d. 13. september til det første arrangement og 27. september til det andet arrangement.

Pris: 480 kr. pr. person (forplejning er inkluderet i prisen). Med årskort til Museum Lolland-Falster er prisen 425 kr. pr. person

 

Bemærk: Vi gør opmærksom på, at din tilmelding er bindende. For refundering af den fulde pris, skal annullering ske senest 14 dage før ankomstdato. Såfremt bestillingen aflyses senere end 14 dage før arrangementet, vil beløbet ikke blive refunderet. Museum Lolland-Falster forbeholder sig ret til at aflyse arrangementet ved for få tilmeldte. I så tilfælde vil det fulde beløb naturligvis blive refunderet.

 

Medbring:

  • Toiletgrej
  • Sovepose(r)
  • Godt liggeunderlag eller luftmadras (hvis sidstnævnte, husk pumpe)
  • Lommelygte

 

Booking: For booking eller spørgsmål, kontakt museumsinspektør Vibeke Christensen på avc@museumlollandfalster.dk eller på  tlf. 52 51 31 88. I ugerne 28, 29 og 30 skal henvendelse dog ske til formidlingsinspektør Anne Lotte Mathiesen på ASM@museumlollandfalster.dk eller tlf: 25 59 34 56.

 

 

Illlustration