SEPTEMBER nyhedsmailRichard Mortensen, Opus 1, nr. 1, 1948-49. Fuglsang Kunstmuseum. Foto: Ole Akhøj.

Ny særudstilling: IDEALER

Efterårets særudstilling 'IDEALER. Konkret kunst dengang og nuviser kunst, som vil bevæge dig både fysisk og mentalt – med former og farver. I særudstillingen møder du maleri, skulptur, papir- og installationskunst, som du kan blive en del af - for eksempel en bænk, der bevæger sig, når du sætter dig på den, og billeder, der synes at være i bevægelse, hvis du flytter din krop og synsvinkel. Målet er at engagere dig socialt. 

Det er også en udstilling, hvor to tidsaldre mødes: Efterkrigstiden og nutiden. Det skaber en bevægelse på tværs af tid, når du oplever kunstens udvikling dengang og nu. Idealerne er de samme, men midlerne er vidt forskellige. Du kan følge tilblivelsen af den nye udstilling frem mod åbningen, da den kommer til at fylde museet ude og inde. 

Særudstillingen bliver vist fra d. 23. september til og med 8. januar 2017. Den er lavet i samarbejde med Esbjerg Kunstmuseum og Randers Kunstmuseum. 

Første offentlige omvisning er onsdag d. 28. september kl. 18.30. Læs mere her

Ruth Campau, "The Well". Foto: Esbjerg Kunstmuseum/Torben E. Meyer.

Ruth Campau, The Well, 2006. Foto: Esbjerg Kunstmuseum/Torben E. Meyer. 

 

Nye åbningstider - stadig åbent til kl. 20.00 om onsdagen

I september og oktober har museet åbent tirsdag til søndag fra kl. 11.00 til 17.00. Dog stadig til kl. 20.00 hver onsdag. Det gælder også for butikken og caféen, hvor du kan få dagens ret mellem kl. 17.00 og 19.00. Kig i kalenderen og planlæg dit besøg.

Guidet tur til Skejten

Onsdag den 14. september kl. 16.30 – 18.00 kan du se Skejten og høre om de spor, stenaldermennesket har efterladt. Området har aldrig været under plov, men har været græsset af husdyr i århundreder. Overskriften for turen er ”Skejten – mennesker i 8000 år”. Læs mere her

Lækre spanske øl i butikken

Vi har fået lækre spanske øl på hylden. Øllene bliver brygget ved Malaga i Spanien efter samme metode, som man bruger, når man laver champagne. Idéen er dansk, og indtil videre er der tre smagsvarianter, som du kan købe i museumsbutikken. 

Familieworkshop i efterårsferien

Har du børnene eller børnebørnene i efterårsferien? Så tag dem med til familieworkshop på Fuglsang Kunstmuseum. Der er workshop med udgangspunkt i den nye særudstilling 'IDEALER' torsdag, fredag og lørdag i uge 42 kl. 13.00 til 15.15. Læs mere her

Synes du godt om Fuglsang Kunstmuseum?

Så synes vi, at du skal følge med på vores Facebook-side, hvis du ikke allerede gør det.

Her får du nemlig information om aktiviteter på museet, du får et kig bag kulissen, og du får mere at vide om vores værker. Du finder vores Facebook-side her.

Fuglsang Kunstmuseum
Nystedvej 71
4891 Toreby L.

Tlf.: 5478 1414
Mail: post@fuglsangkunstmuseum.dk
Administrationens kontortid: Tirsdag-torsdag 11-15 og fredag 11-13

Afmeld