DECEMBER nyhedsmail


Kom med på en guidet tur i bl.a. særudstillingen 'IDEALER. Konkret kunst - dengang og nu' på søndag d. 4. december kl. 13-14.

Efter omvisningen byder Café Fuglsang på gratis æbleskiver.

IDEALER. Konkret kunst - dengang og nu

Kunstnere som Robert Jacobsen, Paul Gadegaard, Richard Mortensen og Ib Geertsen drømte om, at kunsten kunne påvirke os og dermed samfundet positivt . 

Lykkedes det? Og hvordan ser det ud i dag?

Særudstillingen sætter efterkrigstidens kunst i dialog med samtidskunsten (bl.a. Ingrid Kæseler, Malene Landgreen, Mads Gamdrup og Jeppe Hein) og ser nærmere på, hvordan forskellige generationer af kunstnere forholder sig til den sociale kunst.

Offentlig omvisning 4. december med præsentation af udvalgte værker fra IDEALER samt fra den faste samling. Tilmelding ved personlig henvendelse i museumsbutikken på dagen fra kl. 11.

Kender du vores nye kollega?

Vi søger en museumsinspektør med forskningsansvar. Stillingen ønskes besat med en ph.d. i kunsthistorie, som har museumserfaring. Ansøgningsfrist: 2. januar 2017 med forventet tiltrædelse 1. marts 2017. Læs stillingsopslaget her. 

Erhvervssponsorer

Museet har brug for samarbejder og støtte fra det omgivende samfund for at kunne opretholde en høj standard. Erhvervslivet er en vigtig kontaktflade og støtte, som museet ikke kunne leve uden. Stor tak og glædelig jul til vores virksomhedssponsorer.

Ved bordet. Mennesker, mad & nature morte

Vi sidder, spiser, arbejder og snakker ved bordet og dækker det indimellem pænt. Bordet indgår naturligt i vores hverdag, og dermed også i kunsthistoriens mange genrebilleder, interiører og opstillinger. Den kommende særudstilling viser værker af bl.a. P.S. Krøyer, Vilhelm Hammershøi, Anna Ancher, Olaf Rude samt udenlandske malere.

Julegaven til den der har alt

I museumsbutikken kan du købe julegaven til den, der har alt. For kun 300 kr. får du: en publikation (vælg mellem: Fuglsang 1885-1959 og Vores bedste stykker - også i engelsk og tysk udgave), to entrébilletter til museet og to kopper kaffe/te og kage.

Særlige åbningstider

Åbent til og med 17. december kl. 11 - 16                      
Lukket: 18. - 25. december                                              
Åbent: 26. - 30. december kl. 11 - 16
Lukket: 31. december samt 1.-3. januar  
OBS MUSEET HOLDER LUKKET I UGERNE 2 og 3

Psst! Vi har et godt tilbud eller en lille gave til vores gæster de fire søndage i advent. Følg adventskalenderen på vores hjemmeside eller på Facebook

Fuglsang Kunstmuseum
Nystedvej 71
4891 Toreby L.

Tlf.: 5478 1414
Mail: post@fuglsangkunstmuseum.dk
Administrationens kontortid: Tirsdag-torsdag 11-15 og fredag 11-13

Afmeld