Pop-up restaurant

Fredag d. 21. april kl. 14

 Kristian Zahrtmann, Mit frokostbord i Portofino, 1900. Ribe Kunstmuseum

 

Bordets magi – det fantastiske måltid.

I forbindelse med særudstillingen Ved Bordet. Mennesker, mad & nature morte på Fuglsang Kunstmuseum er der opstået et spændende og nyt samarbejde mellem museets formidler, gastrolinjen på CELF i Nakskov samt kok Vivi Schou, restaurant Babette i Vordingborg.

Særudstillingen, der har bordet som tema, har potentiale til at forbinde billedkunsten med de gastronomiske fag, og den er oplagt at bruge som afsæt for at tænke måltidet på en sanselig og ekstraordinær måde. Det er elevernes oplevelser, inspiration og gode idéer, der bringes i spil, når de efterfølgende skal udarbejde lækre måltider. Projektet er støttet af Nordea-fonden.


Både elever, undervisere, Vivi Schou og Fuglsang Kunstmuseum er utroligt glade for samarbejdet, som skaber interesse, nytænkning og inspiration omkring kunst og gastronomi hos alle.


Forløbet munder ud i en spektakulær pop-up restaurant på Fuglsang, Det betyder, at der en enkelt dag popper en gastronomisk event op, hvor eleverne tilbereder og iscenesætter deres fantastiske måltider, så gæsterne kan opleve, sanse og spise lidt ud over det sædvanlige. Kom med ind i forskellige mad-universer inspireret af kunsten, stedet og det gode samarbejde.

 

Pris for voksne 120,- kr.

Pris for børn under 12 år: 60,- kr.

Billetter købes på: billetto.dk (senest d. 19.april)

Mødested: foran KUMUS (museets nabobygning)