Is-event

Lørdag d. 26. august kl. 14 - 17

De tre isvarianter (Foto: Isdamen)

Man spiser da kunstmuseer…

Lørdag d. 26. august kan du sætte tænderne i Fuglsang Kunstmuseum, det nærtliggende naturområde Skejten og museets nabobygning KUMUS, som rummer kunstformidling og kammermusik.

 

Istid på Fuglsang

Et eksklusivt samarbejde mellem den prisbelønnede ismager Cathrine Østerberg, den nørdede isconnaisseur Isdamen og Fuglsang Kunstmuseum har resulteret i udvikling af tre spændende isvarianter med lækre og overraskende smagskombinationer. Spiseligt guld, dragefrugt, fed vanilje og blå sirup er blot nogle af de ingredienser, der er i brug, når Østerberg og Isdamen fortolker kunst, natur og musik.
Ismager Østerberg tryller det hele om til sød isgourmet, hvor der er kælet for kvaliteten med de bedste råvarer uden tilsætning af konserveringsmidler, kunstig farve og aromaer.

 

Med de unikke sensommerlige islækkerier sætter Fuglsang Kunstmuseum et anderledes og sanseligt fokus på kunstsamlingen, arkitekturen, omgivelserne, formidlingen og musikken.


Kom til is-event og smag

Fuglsang is, KUMUS is og Skejten is - køb en isbillet på dagen i museets café til en, to eller tre kugler og få isen scoopet af Østerberg selv i hendes charmerende isbod, som KUN denne ene dag står på plænen foran Fuglsang Kunstmuseum.1 kugle 25,- kr.

2 kugler 35,- kr.

3 kugler 40,- kr.

 

Cathrine Østerberg er grundlægger af virksomheden Østerberg Ice Cream. Hun er uddannet i fødevarevidenskab og gastronomi og har butik på indre Østerbro i København. Her tilbyder hun desuden catering af is samt iskurser og issmagninger. I 2016 modtog hun Det Danske Gastronomiske Akademis hæderspris for sine kvalitetsbevidste og kreative tilgange til ismageri.

www.oesterberg-ice.dk


Isdamen er cand. mag. i kunsthistorie og isanmelder. Siden hun var barn, har is været hendes store interesse. Hun har en kæmpe viden – særligt om dansk ishistorie. Hun elsker at spise, tale og skrive om is og har derudover en stor samling bestående af tusindvis af ispapirer.

www.isdamen.dk.


Mød dem begge to til is-eventen d. 26. august 2017 - lige uden for Fuglsang Kunstmuseum.

  

Entre til museets udstillingssale: 75 kr., dog gratis under 26 år.