Fuglsang AFTEN

Onsdag d. 2. maj kl. 18.30

Søren Lose, Grøn Lade, Torslundevej-Mandsportræt, 1996-2006. (c) Søren Lose 

 

Den lollandskfødte billedkunstner Søren Lose (født 1972) fortæller i denne artist talk om sine inspirationskilder og mange projekter, herunder den debatskabende serie HOME, som kaster et både kærligt og kritisk blik på barndomslandets skønhed og forfald.
Landskab og arkitektur er gennemgående elementer i et kunstnerisk virke, hvor han som fotograf gerne kombinerer billeder med film, skulptur og installation. Han undersøger bl.a. begreber som ’hjem’, ’hjemme’ og ’hjemstavn’ samt den identitet og erindring, der knytter sig hertil.  

 

Søren Lose er uddannet på kunstakademierne i Odense og i København samt på den ansete Städelschule i Frankfurt, og han har bl.a. modtaget Statens Kunstfonds prestigefyldte treårige kunstnerlegat.
Han har gennem mange år udstillet i både ind- og udland, og er repræsenteret på en række danske museer, herunder Fuglsang Kunstmuseum med udvalgte fotografier fra HOME. Fotografierne hænger i øjeblikket fremme i museet. Efter at have boet en del år i henholdsvis København og Berlin, har Søren Lose nu slået sig ned i Portugal.

 

Under arrangementet er der mulighed for at stille spørgsmål og diskutere kunstnerens værker.

 

Museet holder åbent til kl. 20 hver den 1. onsdag i måneden (undtagen januar). Vi kalder det Fuglsang AFTEN

 

 

Artist talk ved billedkunstner Søren Lose
Onsdag den 2. maj kl. 18.30 - 20 i foredragssalen

Pris: kr. 95 inkl. kaffe og sødt i pausen. Dog kr. 75 for medlemmer af venneforeningen

Tilmelding via www.billetto.dk

 


(c) Søren Lose